Defenderr Vector sminktetováló gép

Defenderr Vector sminktetováló gép

310.990Ft

Leírás

A Defenderr Vector sminktetováló gép a legújabb innovatív eszköz a sminktetoválás terén. Ezek a gépek magas minőségű, speciálisan tervezett eszközök, amelyek a sminktetoválás során kivételes teljesítményt és precizitást nyújtanak.

A Defender Vector Sminktetováló gépek a szakemberek igényeit és elvárásait szem előtt tartva lettek kifejlesztve. Az ergonomikus kialakítás és az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi a könnyű használatot és a kényelmes munkavégzést. Az eszköz ergonómiai tulajdonságai csökkentik a fáradtságot és lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy lemondanál a precizitásról és a pontosságról.

A gépek rendelkeznek egy erőteljes és stabil motorral, amely egyenletes sebességet és rezgésmentes működést biztosít. Ez lehetővé teszi a pontos és sima vonalak, árnyékok és részletek kialakítását a sminktetoválás során. Az eszköz sebessége és erőssége állítható, így szabályozhatod a tetoválás intenzitását és sebességét a személyre szabott eredmények eléréséhez.
A Defender Vector Sminktetováló gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az eszköz strapabíró és megbízható, ellenáll az idő és a használat során jelentkező kopásnak. Emellett könnyen tisztítható és fertőtleníthető, fontos szempont a higiénia és a sterilizáció szempontjából.
A Defender Vector Sminktetováló gépek sokoldalúak és kompatibilisek különböző típusú tűkkel és tűmodulokkal. Ez lehetővé teszi a szakember számára, hogy testre szabja a  technikákat és stílusokat, és különböző sminktetoválási igényeket elégítsen ki. A tűmodulokat itt vásárolhatja meg hozzá.
Az eszköz modern és stílusos kialakítással rendelkezik, amely megfelel a legújabb trendeknek és igényeknek. A Defender Vector Sminktetováló gépek magas szintű megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak a sminktetoválás terén, és lehetővé teszik a sminktetováló szakemberek számára, hogy kreativitásukat és tehetségüket maximálisan kifejezhessék.

Összességében a Defender Vector Sminktetováló gépek kiváló választásnak bizonyulnak a sminktetoválók számára, akik tökéletes eredményeket szeretnének elérni. A gépek kombinálják a kifinomult technológiát, a tartósságot és a kényelmet, hogy a legmagasabb szintű sminktetoválási élményt nyújtsák.

A Defenderr Vector sminktetováló gép jellemzői:

– Akkumulátorral működtethető- a géphez kapunk 2 db akkumulátort, de adapter segítségével akár tápegységre is tudjuk kötni.
– bármely sminktetoválási technikánál,tökéletes minőséget fog vele elérni
– A jól ismert Faulhaber cég innovatív német motorjára épül, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a bőr bármely területén végzett munkája közben magabiztosságot,precíz és gyönyörű munkát végezzen!
– Egyenletes festékbejutás
– Hibátlan, finom vonalak
– A fő előnyök közé tartozik a modern nagy teljesítményű motor, a kalibrált súlypont elosztás,zaj szintje úgymond nincs
– Tűs rudazat.
– Az állítható lökethossz lehetővé teszi,hogy bármilyen felületen, bármilyen technikával tudj dolgozni!
– A továbbfejlesztett motor lehetővé teszi a Vector gép számára, hogy még pontosabb és simább vonalakat rajzoljon, ezáltal ideális eszköz lehet a haj tetováláshoz is
– A gép súlypontja a test közepén van, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hosszú munkák ideje alatt se fáradjon el a keze.
– Az ergonomikus gép teste tökéletesen illeszkedik a tetováló szakember kezébe!

Főbb jellemzők:

– Hossz: 123 mm
– Markolat mérete: 31 mm
– Súly: 188 g
– Csatlakozó: Akkumulátor vagy RCA
– Motor teljesítmény: 8W
– Feszültség: 4-12V
– Forgási sebesség: 6 500 rpm
– Tű lökete: 2,4-4,2 mm
– Motor: Faulhaber (Németország)
– Made in USA

Akkumulátor:
– kapacitás: 1500 mAh
-polymer lithium
– töltési idő: 2 óra
– üzemideje: 5 óra
– töltő típusa: DC 5V/2A (USB-C kábdel)
– rövidzárlat, túlfeszültség és töltési hibák elleni védelem

Garancia:  1 év

Facebook | Instagram

További információk

Szín

Bronz, Fekete, Sötétszürke, Ezüst, Baby Blue

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.