Lézeres tetoválás eltávolítás • BabilonBeauty

Lézeres tetoválás eltávolítás

 

  A mai kor igénye, hogy sokan szabadulni szeretnének a régi elrontott, divatjamúlt, vagy éppen csak nem esztétikus tetoválásaiktól legyen az az arcán vagy a testén.

Sok hölgy hozott rossz döntést amikor testtetoválóhoz fordult és a tartósság reményében kért szemöldöktetoválást vagy szájkontúrt. Sajnos ezek a testtetováló festékkel készült munkák tényleg végleg ottmaradnak a bőrben elszíneződve, kékesen zöldesen elcsúnyítva viselőjük arcát! Hangsúlyozom a testtetoválók általam elismert művészek akik gyönyörű ábrákat, motívumokat tudnak készíteni, DE a női arcon való munka nem az Ő szakterületük! A sminktetoválás készítése KOZMETIKUS végzettséghez kötött Magyarországon! Sminktetoválással ezeken a munkákon sajnos változtatni nem lehet bármennyire is szeretnénk, egyetlen jól bevált módja a PICOSURE lézeres tetoválás eltávolítás!

Akkor is a tetoválás eltávolítás a legjobb megoldás, ha sminktetoválásunk van, de új formát és színt szeretnénk. A régi vékony szürkés tetoválások megvastagítása sem működik, hiszen ha a régi szín a bőrben marad hiába tetoválunk szép új barna színnel a megvastagított rész mindig más színű lesz! (Hétköznapi példa, de jól szemlélteti a lehetőséget: egy szürke-fehér csíkos nadrágot befestünk barnára.. Soha nem lesz egységesen szép barna mert a szürke csíkokat szürkés-barnára fogja a fehér csíkok lesznek szép barnák. Sajnos ez történik a bőrben is: a régi tetováláson mindig szürkésbarna lesz a szín, a rávastagított rész lesz csak barna. Sok ilyen munkát láttam, a szakembereket a jó szándék vezette mert segíteni próbáltak, de a végén mindenki csalódott volt, a vendég mert fizetett érte és mégsem kapta a várt eredményt, a sminktetováló is, mert dolgozott vele és mégis elégedettlen a vendége, és ha a munkájára néz őt sem tölti el büszkeség pedig mindent megtett. Ilyen estekben fontos a felelősségteljes döntés és a hosszútávra tervezés, megszabadulni a régi rossztól, van már lehetőségünk kiradírozni és újat tervezni!​

A lézeres kezelés elvi alapja:

A lézerfény nagy energiájú fénysugár ami akadály nélkül hatol át a világos bőrön, a sötét színű tetováló festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelődik.

 A Picosure technológiáról

A picosure technológia az extra rövid pulzushossznak köszönhetően, nagyságrendekkel nagyobb csúcsteljesítmény leadására képes, mint a régebbi típusú lézerek amelyek elsősorban hőenergiát használtak a pigmentszemcsék szétrobbantására (fototermikus hatás) a Picosure egy intenzívebb mechanikai lökéshullámot hoz létre (foto mechanikai vagy akusztikus hatás). Ez a kisebb méretű pigment részecskéket is piciny, apró darabokra porítja, amelyek  gyorsabban ki tudnak ürülni a szervezetből természetes úton. Az immunrendszer számára könnyebben hozzáférhetőek.  A tetoválás halványodása sokkal gyorsabb a bőrsérülés minimális .

-Kiváló eredményességgel alkalmazható bármilyen színű és típusú tetoválás eltávolításánál, még olyan esetekben is, amikor a hagyományos technológiás lézerekkel biztonságosan végzett kezelések legfeljebb a tetoválás elhalványítását érték el.

-A forradalmian új technológiának köszönhetően a legérzékenyebb bőrű páciensek is megoldást találhatnak speciális pigmentproblémáikra, vagy megunt tetoválásuk eltávolítására.

A kezelések száma feleződik, a regenerálódási idő jelentősen rövidül, elkerülhető a bőrsérülés és hegesedés!

PICOSURE Lézeres sminktetoválás eltávolítás árak:

  • Részleges sminktetoválás eltávolítás, minimum ár: 5.000 Ft/ kezelés.
  • Teljes szemöldök eltávolítás: 15.000 Ft/ kezelés.
  • Szájtetoválás eltávolítás: 15.000 Ft/ kezelés.

PICOSURE Lézeres tetoválás eltávolítás árak:

  • Kisebb területek minimum ára: 8.000,- Ft./ kezelés
  • Nagyobb területeknél kérj egyedi árajánlatot!

 

Egyéni árajánlat is kérhető, ha valaki több mindent szeretne egyszerre eltávolítani, vagy eltérne az igénye az itt felsoroltaktól!

—————-Előzetes konzultáció és próba lövés minden esetben! Melynek ára:DÍJMENTES—————-

Időpont kérés konzultációhoz az alábbi elérhetőségeinken:

Tel:  0620 3717 886-s számon

Email címünkön: pappmaria26@gmail.com 

Babilon Sminktetoválás és Lézeres tetoválás eltávolítás facebook oldalon lehetséges vagy személyes a szalonunkban

 4400 Nyíregyháza Kálvin Tér 8.sz.alatt.