Szempilla Lifting • BabilonBeauty

Szempilla Lifting

A szempilla lifting egy olyan eljárás, amely segít felfrissíteni és megemelni a természetes szempillákat, hogy dúsabb és ívelt hatást érjünk el. Ez a kezelés lehetővé teszi, hogy a szempillák hosszabb és láthatóbb legyenek, anélkül, hogy mesterséges műszempillákat vagy szempillahosszabbítást alkalmaznánk.

A  folyamata általában az alábbi lépésekből áll:

Előkészítés: A szemhéjat és a szempillákat alaposan megtisztítják, hogy eltávolítsák az esetleges sminkmaradványokat és zsírt. Ez fontos lépés a megfelelő tapadás és eredmény eléréséhez.

Alkalmazás: A szempillák tövétől kezdve speciális emelő oldatot alkalmaznak, amely segít megemelni és formázni a szempillákat. Ezután alkalmazzák a rögzítő oldatot, amely megerősíti az emelt szempillák alakját.

Színezés (opcionális): A szempilla lifting kezeléshez gyakran társítanak színezést is, amely segít kiemelni a szempillák megemelt formáját és dús hatását. A szempillákra általában színezőt vagy festéket alkalmaznak.

A szempilla lifting eredménye egy dúsabb és természetesen ívelt megjelenés, amely hosszabb ideig tartó hatást nyújt. A megemelt szempillák megnyitják a szemet, és kifejezőbb megjelenést biztosítanak. Ez a kezelés különösen előnyös lehet azok számára, akiknek természetes szempilláik lefelé hajlanak, vagy nem rendelkeznek megfelelően ívelt szempillákkal.

A szempilla lifting előnyei közé tartozik a tartósság, mivel az eredmény akár 6-8 hétig is fennmaradhat. Ez azt jelenti, hogy a szempilla liftinget rendszeresen újra kell végezni a hatás fenntartása érdekében.

1–12 termék, összesen 14 db