Hasznos tudnivalók a sminktetoválásról • BabilonBeauty

Hasznos tudnivalók a sminktetoválásról

Kinek ajánlom a sminktetoválást?

Minden hölgynek aki szeretné a szépségét fokozni, magabiztosságra vágyik, az élete nagy pillanatait megélni szeretné és nem aggódni a kinézete, a sminkje miatt.

A sminktetoválásnak nem az a célja, hogy  úgy nézzünk ki mintha mindig ki lennénk sminkelve, hanem ha nem vagyunk kisminkelve se nézzünk úgy ki mint aki fáradt vagy beteg!

Vegyük sorra a korosztályokat, a nők mely életszakaszaiban lehet előnyös a sminktetoválás és nyújthat megoldást problémáinkra.

Fiatal nők, lányok:

Azt hinnénk, hogy ennek a korosztálynak nincs gondja a szépségével hiszen ebben az időszakban függetlenek és gyönyörűek a nők! Sajnos a valóságban nem ilyen önfeledt minden. A lányok a facebook és az instragram tökéletes, szerkesztett, filteres szépségeit tekintik példaképnek. Ajakfeltöltésen gondolkoznak miközben természetesen szép ajkaik vannak csak az a pici plusz hiányzik amit egy természetes színnel készült finom szájsatír megadhat. Friss üde színnel egy kis dúsitó volumen növelő formával gyönyörű ajak varázsolható. A szemöldök ívét és vastagságát is kiemelhetjük púderhatású szemöldöktetoválással.

Kisgyermekes anyukák:

A nő életének legszebb időszaka amikor anyává válik és gyermeket nevel, de sajnos ilyenkor van a legkevesebb ideje magával a külsejével, a sminkjével foglalkozni. Sminktetoválással elérhetjük, hogy az anyaság mellett a vonzó nőiesség is megvalósuljon fáradság nélkül. Az apukák gyermekeik mellett feleségükre is büszkék legyenek!

Érett nők:

Az idő múlásával az arcunk változik, konturjaink elmosódnak, a régen szépívű dús szemöldök megritkul, a szemhéj megereszkedése miatt a szempillák kevésbé látszanak, a szemsmink elkenődik vagy a szemüveg miatt ki sem tudjuk húzni. Az ajak színe egyre halváyodik,teltsége csökken, vékonyodik.

Nem kell belenyugodni ezekbe a folyamatokba, egy igényes, diszkrét sminktetoválással kompenzálhatjuk anélkül  hogy a környezetünk tudná mi is finom nőiességünk oka.

A sminktetoválás nemcsak szépséget, magabiztosságot de szabadságot is ad a nőknek!

Ha úgy érzed neked is szükséged van erre az érzésre ne tétovázz,  keress bátran!

Kép. Pinterest

ÉBREDJ SZÉPEN!