AMIEA AMBASSADOR 2019-SMINKTETOVÁLÓ NAGYKÖVET VERSENY • BabilonBeauty

AMIEA AMBASSADOR 2019-sminktetováló nagykövet verseny

Szeretném elmesélni nektek hogyan lettem az AMIEA 2019-es nagykövete és hogyan jutottam ki Berlinbe a cég nagyköveti hétvégéjére.

2018 őszén a német sminktetováló gépeket, festékeket gyártó cég nagyköveti versenyt hírdetett,ezt a felhívást látta meg Norbi a párom aki forgalmazója a festékeknek. Bekopogott hozzám a szalonba ahol én épp tetoválgattam és lelkesen megkérdezte:

-,, Akarsz AMIEA nagykövet lenni??” Meglepődtem, de azt feleltem:

– ,, Akarok persze, de mit kell tennem?”

-,, Most még semmit csak benevezünk!”- válaszolta

Lefotózta az AMIEA Supreme sminktetováló gépem gyártási számát, a facebookról lementett munkáimat ami neki tetszett és elküldte a nevezést.

Körülbelül 1 hónap múlva érkezett az email, hogy az első selejtezőn túljutottam! A világ több mint 50 országából érkeztek nevezések 500 sminktetoválóktól. Ebből az 500 nevezésből választottak ki 198 szakembert akinek elindult egy 3 hónapon át tartó kihívás.

Bekerültünk egy zárt facebook csoportba és minden héten utasításokat kaptunk mit posztoljunk a social mediaban! A képekre minden versenyző az Amiea nagykövetjelölt logót tette saját nemzeti zászlajával és ugyanazokat a hastag- eket kellett használnunk. A posztokat egy 7 főből álló zsűri pontozta ,különböző szempontok alapján. figyelték ki mennyire van otthon a social media világában, hogyan használja a facebookot, instragramot .hogy megmutassa magát ,a munkáját. Mennyire vagyunk elhivatottak a szakmánk iránt.

 

      

2018. dec. 17. -én élő bejelentkezésben volt az eredményhirdetés ahol legnagyobb örömömre a 17 AMIEA nagykövet egyike lehettem!!

A jutalom pedig egy csomag Berlinből tele ajándékkal sminktetováló pigmentek, tűmodulok, a cég legújabb fejlesztései, egy elegáns munkaruha AMIEA  Ambassodor logóval és egy meghívó Berlinbe!

 

2019. juniusában pedig elutaztam Németországba ahol csodás 3 napot töltöttünk a nagykövettársaimmal, volt gyárlátogatás, képzések a sminktetoválásról és az oktatásról , hajókirándulás, gálavacsora és díjátadó ahol egy üvegtrófeát kaptam amibe belegravírozták a nevem.

Nagyon hálás és büszke vagyok, hogy az AMIEA FAMILY tagja lehetek és képviselhetem azt amiben igazán hiszek!

PROFESSION. PERMANENT. PASSION