Rólunk | BabilonBeauty

Rólunk

Ismerjen meg minket

Papp Mária Babi

Tulajdonos, oktató, sminktetováló

Tovább olvasok

Papp Mária Babi vagyok a Babilon Beauty Szalon tulajdonosa, kozmetikus mester, gyakorlati oktató, sminktetováló, szempillaépítő, az 2019-es év Amiea sminktetováló nagykövete.

2000-ben tettem le a kozmetikus mestervizsgát és ugyanebben az évben tanultam meg a sminktetoválást.

2012-ben végeztem a Nyugat-Magyarországi Egyetem gyakorlati oktatói szakán. Fontosnak tartom, hogy aki oktatással, képzéssel foglalkozik megfelelő végzettséggel, képzettséggel tegye, mert csak a megfelelő eszközökkel tudunk hatékonyan tanítani.

A kozmetika és a sminktetoválás mellett az oktatás mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Kilenc éven át vettem részt az iskolarendszerű kozmetikusképzésben, és vizsgáztatásban. Mindig örömmel és lelkesedéssel töltött el az oktatás, átadni minnél többet a tudásomból és megfűszerezni az oktatási anyagot saját tapasztalataimmal!

Az utóbbi években végzett kozmetikusoknak tartok továbbképző tanfolyamokat saját oktatótermünkben egyéni és kiscsoportos beosztással!

Szakmai pályafutásom alatt folyamatosan és nagyon lelkesen mindig tanultam valamit. Az utóbbi években a sminktetoválás vált igazi szenvedéllyé. Több magyar oktató továbbképzése után lehetőségem volt külföldi oktatók mesterképzésein is részt venni. Marika Huhashvili (Izrael), Alina Soloveva (Oroszország), Elena Nikora (Oroszország) és Ksenia Generalova (Oroszország), Sviatoslav Otchenash ( Észtország), akiknek a munkája, mesterképzése nagy előrelépést hozott a karrieremben.

2018. szeptemberében a párom benevezett egy versenyre, amit az AMIEA cég hirdetett smimktetoválóknak. A felhívásra a világ 50 országából közel 500 sminktetováló jelentkezett! Az első válogatón 198-an jutottunk tovább, akiknek elindult egy 3 hónapon át tartó kihivás a social médiában. A hét tagú zsűri utasításait követve posztoltunk a facebookon, instagramon, bemutattuk a munkáinkat, szalonunkat, mindennapjainkat és ezekre a posztokra pontokat kaptunk.

Az összesítés, eredményhirdetés 2018. dec. 17-én volt, ahol legnagyobb örömömre a 17 Amiea nagykövet egyikének választottak!

Újabb feladatok és kihivások várnak rám és közben rendületlenül:

,,Törekszem a minőségre amit adni érdemes, csak úgy adni ahogy kapni szeretném!”

Cselószki Norbert

Tulajdonos, oktatás szervező

Tovább olvasok

Cselószki Norbert vagyok, az Iceracing08 kft. ügyvezetője, a Babilon Beauty szépségcikk üzlet tulajdonosa.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az AMIEA német sminktetováló gépek és festékek hivatalos disztributora.

A kiváló minőségű anyagokban és a jól képzett szakemberekben  hiszek. Saját oktatótermünkben egyéni és kiscsoportos tanfolyamokon oktatunk sminktetoválókat, szempillaépítőket alap és haladó szinten. Nagy sikert arat a szempillalifting tanfolyamunk. Az üzletben minden beszerezhető, ami a sminktetováláshoz, szempillaépítéshez, szempillaliftinghez, szükséges.

A műkörömépítőket 2m beauty és Naba alapanyagok forgalmazásával várjuk. A személyes vásárlás mellett webshopos rendelésre is van lehetőségük a szakembereknek.

Az utóbbi pár év igénye hívta életre a lézeres tetováláseltávolítást, mely az én érdeklődésem is felkeltette és 2018-ban elvégeztem egy lézerspecialista képzést és egy forradalmian új tetováláseltávolító géppel (Picosure) szabadítom meg a vendégeket a megunt vagy nem jól sikerült tetoválásaiktól, legyen az sminktetoválás vagy testtetoválás. Nagy örömmel tölt el, amikor a technika, a szakmaiság és a türelem kombinációjaként nyom nélkül eltűnnek a nem kivánatos tetoválások.

„A tökéletesség iránti igyekezet az egyetlen valódi elégedettség”