Defenderr Onyx sminktetováló gép tápegységgel

Defenderr Onyx sminktetováló gép tápegységgel

199.990Ft

Cikkszám: defenderr-onyx-tp Kategória:

Leírás

Defenderr Onyx sminktetováló gép tápegységgel

A Defenderr Onyx sminktetováló gép egy kiváló minőségű eszköz, amelyet sminktetoválók számára terveztek. Ez a gép lehetővé teszi a professzionális sminktetoválás készítését, legyen szó szemöldök, szemhéj vagy száj sminkről.
A Defender Onyx Sminktetováló gép ergonomikus és könnyen kezelhető. Az eszköz kialakítása a felhasználó kényelmét és precízióját szem előtt tartva történt. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen hordozható legyen, így ideális választás a sminktetoválók számára, akik útközben is szeretnének sminktetoválást végezni.
A gép magában foglal egy erőteljes és csendes motorrendszert, amely stabil és egyenletes sebességet biztosít. Ez lehetővé teszi a pontos és precíz vonalak és árnyékok létrehozását, miközben minimalizálja a rezgést és a zajt. A beépített sebesség- és erősségszabályozó gombok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy finomhangolja a tetoválás sebességét és intenzitását az egyedi igényeknek megfelelően.

A Defender Onyx Sminktetováló gép kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az acél váz és a kiváló minőségű műanyag elemek együttesen erős és megbízható eszközt alkotnak. Emellett az eszköz könnyen tisztítható, ami fontos a higiéniai előírások betartása szempontjából.
A gép kompatibilis különböző típusú tűkkel és tűmodulokkal, amelyek különböző tetoválási technikákhoz és stílusokhoz alkalmazhatók. Ez lehetővé teszi a kozmetikus számára, hogy széles körű lehetőségeket tapasztaljon meg és a saját kreativitását kifejezze.
Összességében a Defender Onyx Sminktetováló gép egy kiváló választás a sminktetoválással foglalkozó szakemberek számára. Kombinálja a kényelmet, a precizitást és a megbízhatóságot, hogy a legjobb eredményeket nyújtsa a művészek számára. Legyen szó finom részletekről vagy nagyobb területekről, ez a gép lehetővé teszi, hogy valóra váltsd a kreatív ötleteidet és létrehozd a kívánt sminktetoválást.

A Defenderr Onyx sminktetováló gép tápegységgel teljesen szétszerelhető, és így lehetővé teszi bármely pótalkatrész cseréjét  vagy javítását. A kidolgozott gépi kialakítás megakadályozza a tinta bejutását, és lehetővé teszi a markolat szétszerelését a sterilizáláshoz!

Miért az Onyx a legjobb választás?

-pontos, a finom vonalak készítésénél
-gyors és precíz,minőségi munka végezhető vele
-könnyű kézi egység
-ergonómia
-zaj- és rezgésmentes.

Nincs problémája a modulokkal, ha a gyári Defenderr cég termékét használja hozzá!
A tűmodulokat itt vásárolhatja meg hozzá.

A gyári klasszikus és népszerű modulok típusai a biztonságos munkát teszik lehetővé!

Javasoljuk, hogy 3,5-6,5 V-ot használjon rövid ütéses technikával együtt.

Főbb jellemzők:
– Hossz: 86 mm
– Súly: 76 g
– Csatlakozó: RCA (csipeszkábelt tartalmaz)
– Motor teljesítmény: 5W
– Feszültség: 3-10V
– Forgási sebesség: 10 000 rpm
– Rövid löket: 2,38 mm
– Anyaga: repülőgép-minőségű alumínium
– Motor: Németország
– Made in USA

Garancia: 1 év

Az ára az általunk tesztelt és kipróbált illetve a gyártó által javasolt tápegységet is tartalmazza!!
Egyedi ajánlatért, hívd a +36 20 371 7886 számot!

Facebook | Instagram

További információk

Szín

Bronz, Fekete, Ezüst, Sötétszürke, Pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.