Defenderr Diamond sminktetováló gép tápegységgel

Defenderr Diamond sminktetováló gép tápegységgel

259.990Ft

Cikkszám: defender-diamond-tp Kategória:

Leírás

A Defenderr Diamond sminktetováló gép a legújabb generációs eszköz a sminktetoválás terén. Ezek a gépek kiváló minőségű, fejlett technológiát alkalmazó eszközök, amelyek a profi sminktetoválás során a legmagasabb szintű teljesítményt és pontosságot biztosítják.
A Defender Diamond Sminktetováló gépek rendkívül sokoldalúak és többfunkciósak. Kialakításuk és működésük során törekedtek az ergonómiára és a felhasználói kényelemre. Az eszköz kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy hordozható legyen, így ideális választás azok számára, akik szabadtéren vagy utazás közben szeretnének sminktetoválást végezni.
A gépek rendelkeznek egy precíziós motorral, amely kiegyensúlyozott és sima mozgást biztosít. Ez lehetővé teszi a pontos vonalak, árnyékok és részletek kialakítását. Az eszköz beállítható sebesség- és erősségszabályozó gombokkal rendelkezik, így a művész teljes kontrollt gyakorolhat a tetoválás sebességére és intenzitására.

A Defender Diamond Sminktetováló gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az eszköz tartós és megbízható, és ellenáll az idő és a használat során jelentkező kopásnak. Továbbá, az eszköz könnyen tisztítható és fertőtleníthető, ami fontos a higiénia és a sterilizáció szempontjából.
A Defender Diamond Sminktetováló gépek széles körben kompatibilisek különböző típusú tűkkel és tűmodulokkal. Ez lehetővé teszi a művész számára, hogy testreszabja a tetoválási technikákat és stílusokat, és különféle sminktetoválási igényeket elégítsen ki. A tűmodulokat itt vásárolhatja meg hozzá.
Az eszköz modern és stílusos dizájnnal rendelkezik, amely megfelel a legújabb trendeknek és elvárásoknak. A Defender Diamond Sminktetováló gépek magas szintű megbízhatóságot, teljesítményt és pontosságot nyújtanak a sminktetoválás területén.

Összességében a Defender Diamond Sminktetováló gépek kiváló választás a profi sminktetoválók számára, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és pontosságot keresik a munkájukhoz. Ezek a gépek ötvözik a funkcionalitást, a tartósságot és a stílust, hogy a lehető legjobb eredményeket nyújtsák.

A Defenderr Diamond sminktetováló gép jellemzői:

– bármely sminktetoválási technikánál,tökéletes minőséget fog vele elérni
– A jól ismert Faulhaber cég innovatív német motorjára épül, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a bőr bármely területén végzett munkája közben magabiztosságot,precíz és gyönyörű munkát végezzen!
– Egyenletes festékbejutás
– Hibátlan, finom vonalak
– A fő előnyök közé tartozik a modern nagy teljesítményű motor, a kalibrált súlypont elosztás,zaj szintje úgymond nincs
– Tűs rudazat.
– A rövid, 2,5 mm-es löket lehetővé teszi,hogy nagy sebesség ellenére, minimális bőrsérülés keletkezzen a tetovált felületen!
– A továbbfejlesztett motor lehetővé teszi a DIAMOND gép számára, hogy még pontosabb és simább vonalakat rajzoljon, ezáltal ideális eszköz lehet a haj tetováláshoz is
– A gép súlypontja a test közepén van, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hosszú munkák ideje alatt se fárodjon el úgymond a keze.
– Az ergonomikus gép teste tökéletesen illeszkedik a tetováló szakember kezébe!

Főbb jellemzők:

– Hossz: 115 mm
– Markolat mérete: 21 mm
– Súly: 92 g
– Csatlakozó: RCA (csipeszkábelt tartalmaz)
– Motor teljesítmény: 6W
– Feszültség: 8V
– Forgási sebesség: 10 000 rpm
– Tű lökete: 2,5 mm
– Motor: Faulhaber (Németország)
– Made in USA

Garancia:  1 év

Az ára az általunk tesztelt és kipróbált illetve a gyártó által javasolt tápegységet is tartalmazza!!
Egyedi ajánlatért, hívd a +36 20 371 7886 számot!

Facebook | Instagram

További információk

Szín

Bronz, Fekete, Sötétszürke, Ezüst, Pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.