Defenderr Ruby sminktetováló gép tápegységgel

Defenderr Ruby sminktetováló gép tápegységgel

229.990Ft

Cikkszám: defender-ruby-tp Kategória:

Leírás

A Defenderr Ruby sminktetováló gép a legújabb innovatív eszköz a sminktetoválás terén. Ezek a gépek magas minőségű, speciálisan tervezett eszközök, amelyek a sminktetoválás során kivételes teljesítményt és precizitást nyújtanak.

A Defender Ruby Sminktetováló gépek a szakemberek igényeit és elvárásait szem előtt tartva lettek kifejlesztve. Az ergonomikus kialakítás és az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi a könnyű használatot és a kényelmes munkavégzést. Az eszköz ergonómiai tulajdonságai csökkentik a fáradtságot és lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy lemondanál a precizitásról és a pontosságról.

A gépek rendelkeznek egy erőteljes és stabil motorral, amely egyenletes sebességet és rezgésmentes működést biztosít. Ez lehetővé teszi a pontos és sima vonalak, árnyékok és részletek kialakítását a sminktetoválás során. Az eszköz sebessége és erőssége állítható, így szabályozhatod a tetoválás intenzitását és sebességét a személyre szabott eredmények eléréséhez.
A Defender Ruby Sminktetováló gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az eszköz strapabíró és megbízható, ellenáll az idő és a használat során jelentkező kopásnak. Emellett könnyen tisztítható és fertőtleníthető, fontos szempont a higiénia és a sterilizáció szempontjából.
A Defender Ruby Sminktetováló gépek sokoldalúak és kompatibilisek különböző típusú tűkkel és tűmodulokkal. Ez lehetővé teszi a szakember számára, hogy testreszabja a  technikákat és stílusokat, és különböző sminktetoválási igényeket elégítsen ki. A tűmodulokat itt vásárolhatja meg hozzá.
Az eszköz modern és stílusos kialakítással rendelkezik, amely megfelel a legújabb trendeknek és igényeknek. A Defender Ruby Sminktetováló gépek magas szintű megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak a sminktetoválás terén, és lehetővé teszik a sminktetováló szakemberek számára, hogy kreativitásukat és tehetségüket maximálisan kifejezhessék.

Összességében a Defender Ruby Sminktetováló gépek kiváló választásnak bizonyulnak a sminktetoválók számára, akik tökéletes eredményeket szeretnének elérni. A gépek kombinálják a kifinomult technológiát, a tartósságot és a kényelmet, hogy a legmagasabb szintű sminktetoválási élményt nyújtsák.

A Defenderr Ruby sminktetováló gép jellemzői:

– bármely sminktetoválási technikánál,tökéletes minőséget fog vele elérni
– A jól ismert Faulhaber cég innovatív német motorjára épül, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a bőr bármely területén végzett munkája közben magabiztosságot,precíz és gyönyörű munkát végezzen!
– Egyenletes festékbejutás
– Hibátlan, finom vonalak
– A fő előnyök közé tartozik a modern nagy teljesítményű motor, a kalibrált súlypont elosztás,zaj szintje úgymond nincs
– Tűs rudazat.
– A rövid, 2,4 mm-es löket lehetővé teszi,hogy nagy sebesség ellenére, minimális bőrsérülés keletkezzen a tetovált felületen!
– A továbbfejlesztett motor lehetővé teszi a Ruby gép számára, hogy még pontosabb és simább vonalakat rajzoljon, ezáltal ideális eszköz lehet a haj tetováláshoz is
– A gép súlypontja a test közepén van, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hosszú munkák ideje alatt se fáradjon el a keze.
– Az ergonomikus gép teste tökéletesen illeszkedik a tetováló szakember kezébe!

Főbb jellemzők:

– Hossz: 118 mm
– Markolat mérete: 29 mm
– Súly: 165 g
– Csatlakozó: RCA (csipeszkábelt tartalmaz)
– Motor teljesítmény: 5W
– Feszültség: 10V
– Forgási sebesség: 8 000 rpm
– Tű lökete: 2,4-4,2 mm
– Motor: Faulhaber (Németország)
– Made in USA

Garancia:  1 év

Az ára az általunk tesztelt és kipróbált illetve a gyártó által javasolt tápegységet is tartalmazza!!
Egyedi ajánlatért, hívd a +36 20 371 7886 számot!

Facebook | Instagram

További információk

Szín

Bronz, Fekete, Sötétszürke, Ezüst

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.