Defenderr Fenix S sminktetováló gép

Defenderr Fenix S sminktetováló gép

279.990Ft

Leírás

A Defenderr Fenix S sminktetováló gép a legújabb innovatív eszköz a sminktetoválás terén. Ezek a gépek magas minőségű, speciálisan tervezett eszközök, amelyek a sminktetoválás során kivételes teljesítményt és precizitást nyújtanak.

A Defender Fenix S sminktetováló gépek a szakemberek igényeit és elvárásait szem előtt tartva lettek kifejlesztve. Az ergonomikus kialakítás és az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi a könnyű használatot és a kényelmes munkavégzést. Az eszköz ergonómiai tulajdonságai csökkentik a fáradtságot és lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy lemondanál a precizitásról és a pontosságról.

A gépek rendelkeznek egy erőteljes és stabil motorral, amely egyenletes sebességet és rezgésmentes működést biztosít. Ez lehetővé teszi a pontos és sima vonalak, árnyékok és részletek kialakítását a sminktetoválás során. Az eszköz sebessége és erőssége állítható, így szabályozhatod a tetoválás intenzitását és sebességét a személyre szabott eredmények eléréséhez.
A Defender Fenix S sminktetováló gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az eszköz strapabíró és megbízható, ellenáll az idő és a használat során jelentkező kopásnak. Emellett könnyen tisztítható és fertőtleníthető, fontos szempont a higiénia és a sterilizáció szempontjából.
A Defender Fenix S sminktetováló gépek sokoldalúak és kompatibilisek különböző típusú tűkkel és tűmodulokkal. Ez lehetővé teszi a szakember számára, hogy testre szabja a  technikákat és stílusokat, és különböző sminktetoválási igényeket elégítsen ki. A tűmodulokat itt vásárolhatja meg hozzá.
Az eszköz modern és stílusos kialakítással rendelkezik, amely megfelel a legújabb trendeknek és igényeknek. A Defender Fenix S sminktetováló gépek magas szintű megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak a sminktetoválás terén, és lehetővé teszik a sminktetováló szakemberek számára, hogy kreativitásukat és tehetségüket maximálisan kifejezhessék.

Összességében a Defender Fenix S sminktetováló gépek kiváló választásnak bizonyulnak a sminktetoválók számára, akik tökéletes eredményeket szeretnének elérni. A gépek kombinálják a kifinomult technológiát, a tartósságot és a kényelmet, hogy a legmagasabb szintű sminktetoválási élményt nyújtsák.

A Defenderr Fenix S sminktetováló gép jellemzői:

Anyaga: Kiváló minőségű alumínium, amely ötvözi a könnyedséget és a tartósságot.
Motor: A modern mag nélküli motor maximális hatékonyságot biztosít minimális zaj mellett.
Akkumulátor: A nagy hatékonyságú polimer-lítium akkumulátor hosszabb munkaidőt tesz lehetővé.
Állítható lökethossz: 2,0- 3,5 mm

A Fenix előnyei más eszközökkel szemben:
Mobilitás: A vezeték nélküli technológiának és a hosszú akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a gép a lehető legkényelmesebbé teszi az eljárást mind a szakember, mind az ügyfél számára, de a hozzá kapott adapternek hála, tápegységről is működtethető.
Védelem: Beépített rövidzárlat és áram túlterhelés elleni védelem.
Vezérlés: Intuitív kezelés érintőgombokkal és nagy felbontású kijelzővel.
SMP mód: lehetővé teszi a bőr mikrópigmentációját, és testreszabását az ajkakra, szemöldökökre és szemhéjakra. A tetoválónak lehetősége nyílik testre szabni a sminktetoválógépét.

Főbb jellemzők:

– Hossz: 136 mm
– Markolat átmérője: 24 mm
– Súly: 76-92 g
– Csatlakozó: Akkumulátor és RCA
– Motor teljesítmény: 5W
– Feszültség: 4-12V
– Forgási sebesség: 6 500 rpm
– Tű lökete: 2,0- 3,5 mm
– Motor: Faulhaber (Németország)
– Made in USA

Akkumulátor:
– kapacitás: 750 mAh
– polymer lithium
– töltési idő: 2 óra
– üzemideje: 5 óra
– töltő típusa: DC 5V/2A (USB-C kábel)
– rövidzárlat, túlfeszültség és töltési hibák elleni védelem

Garancia:  1 év

Facebook | Instagram

További információk

Szín

Bronz, Fekete, Sötétszürke, Ezüst, Baby Blue, Piros

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.