Shine pigment • BabilonBeauty

Shine pigment

Művész festékkeverék.
Nem sminktetoválási célokra használható keverék!
Ha az Európai Uniós országokban használják, kozmetikai beavatkozásokra nem alkalmas.

Kizárólag szintetikus bőrön való gyakorlásra, vagy technikai célokra használható.

Shine sminktetováló pigmentek

A Shine sminktetováló pigmentek kiváló minőségű és tartós színek, amelyek lehetővé teszik a lenyűgöző sminktetoválások készítését.

Kiváló minőség: A pigmenteket gondos odafigyeléssel fejlesztették ki és tesztelték, hogy a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfeleljenek. Ezek a pigmentek intenzív színekkel rendelkeznek, amelyek élénkek és hosszan tartóak. Az egyenletes állag lehetővé teszi a könnyű bevitelt és a sima színátmeneteket a bőrön.

Széles színválaszték: A Shine sminktetováló festékek sokféle színben érhetők el, amelyek alkalmazkodnak a különböző sminktetoválások stílusához és egyedi igényeihez. A színpaletta tartalmazza a korrekciós színeket, a szemöldök-, szemhéj és szájszíneket is.

Tartósság: A Shine pigmentek kifejezetten tartósak és ellenállnak a fakulásnak vagy a kikopásnak. Ez azt jelenti, hogy a sminktetoválás hosszú ideig a bőrben marad anélkül, hogy elveszítené az intenzitását vagy élénkségét. A minőségi pigmentek kiváló tapadást biztosítanak a bőrben, ami hozzájárul a tartóssághoz.

Biztonság: A Shine sminktetováló festékek biztonságosan használhatók a bőrön. Megfelelnek a szigorú egészségügyi és biztonsági előírásoknak, és klinikailag tesztelték az irritáció vagy allergiás reakciók elkerülése érdekében. A pigmentek hypoallergén összetevőket tartalmaznak, amelyek minimalizálják az esetleges bőrirritációt.

Könnyű bevitel: A pigmentek könnyen használhatók és beüthetők a bőrbe. Az alacsony viszkozitású formula lehetővé teszi a sima és precíz bevitelt, és a szakemberek könnyen keverhetik vagy hígíthatják a színeket az egyedi igények szerint.

A Shine sminktetováló pigmentek ideális választás a sminktetoválás terén dolgozó szakemberek számára. A kiváló minőségű színek, a tartósság és a könnyű bevitel kombinációja lehetővé teszi a lenyűgöző sminktetoválások készítését, amelyek kiemelik a vendégek szépségét és egyediségét.

1–12 termék, összesen 35 db