GAMP Tattoo pigment • BabilonBeauty

GAMP Tattoo pigment

GAMP Tattoo Sminktetováló festékek tulajdonságai:

– Természetes ásványi anyagokat tartalmaz
– Maximálisan biztonságos
– Allergia tesztelt
– Könnyen bejutnak és hatékonyan megtapadnak a bőrben
– EU egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik
– Vízbázisú
– Gamma sugárzással sterilizálva
– Nem színeződik el csak halványul
– Gazdaságos

GAMP Tattoo Sminktetováló festékek természetesen növényi

A pigmentek, kiváló minőségű, növényi és ásványi alapú alkotóelemeket tartalmaznak: garantáltan mentesek minden állati eredetű összetevőtől, így megfelelnek a legszigorúbb igényeknek és elvárásoknak és az emberi szervezet számára is a lehető legbiztonságosabb választás.

A GAMP pigmentjeinek megvan az a nagy előnye, hogy sokkal szín megtartóbbak, így nincs többé vörös vagy lilás-kékes elszíneződés, Többek között az idő múlásával fokozatosan és egyenletesen elhalványodik, majd lebomlik a szervezetben. Azt azonban pontosan meghatározni nem lehet, hogy a sminktetováló pigment hány évig marad meg a bőrben, hiszen ez ennél egy sokkal összetettebb folyamat és nagyon sok más tényező is közrejátszik a tartósság szerepében. Befolyásolhatja a bőrtípus, az életkor, az utóápolás, a választott technika valamint az életmód és persze az anyagcsere folyamatok is. A sminktetováló pigment azonban legalább 1-3 évig tart és dekoratív megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Széles színválaszték

A  festékek segítségével egészen új arcot kölcsönözhetsz vendégeidnek. A több mint 30 szín, valamint a korrigáló színek lehetővé teszik, hogy fantáziád szerint alkothass, és felpezsdítsd vendéged megjelenését. A színek egymással keverhetők, így azoknak is tökéletes választás, akik szívesen kísérleteznek a pigmentek színező használatával, és kreativitásukat szeretnék az egyedi színek megálmodásában és létrehozásában is kiteljesíteni.

Fontos tudni használat előtt:

– Használat előtt jól rázza fel. Minden egyes flakonban van egy kis rozsdamentes acél golyó, amely gondoskodik a szín egyenletes keverésről a flakon rázása közben. Ez segít megőrizni a folyamatos színminőséget és megakadályozza a pigment kiszáradását.
– Ne keverje össze más gyártó pigmentjeivel.
– Soha ne érintse meg a flakonokat szennyezett kesztyűvel a keresztszennyeződés elkerülése érdekében.
– Javasoljuk, hogy a termék bármely eljáráshoz való használata előtt végezzen szpottesztet.
– Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.
– A termék megvásárlásával és használatával Ön elfogadja, hogy saját felelősségére használja.
– Terhesség alatt nem ajánlott.

1–12 termék, összesen 40 db