SHINE pigment Mocha 10ml • BabilonBeauty

SHINE pigment Mocha 10ml

21.900Ft

Hűvös, lágy, természetes sötétbarna árnyalat. Természetesnek, kifinomultnak és elegánsnak tűnik. Meleg és semleges bőrszínnel rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

A termék biztonsági adatlapja az alábbi linken elérhető.

Kategória:

Leírás

SHINE pigment Mocha 10ml

7SH0119-MO11 kód
3.intenzitás

SHINE pigment Mocha 10ml

Leírás:
Hűvös, lágy, természetes sötétbarna árnyalat. Természetesnek, kifinomultnak és elegánsnak tűnik. Meleg és semleges bőrszínnel rendelkező ügyfelek számára ajánlott. Hüvös bőrszín esetén adjon hozzá néhány csepp SHINE Orange-t a melegebb árnyalat érdekében. Bevált a felső szemhéjjal végzett munkában (árnyékolás,füstös szemhéj tetoválás).

AJÁNLÁSOK:
 – Jól rázza fel a tubust
– Győződjön meg arról, hogy a konzisztencia optimális állapotban van.
– A tubus kinyitása után, csepegtesse ki a szükséges mennyiségű pigmentet egy eldobható edénybe.
TÁROLÁS:
A pigmenteket hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, fűtőtestektől távol tárolja, maximum 25 C fokon,a pigmenteket ne melegítse!
A többi színt itt találja.
Facebook | Instagram

 

Művész festékkeverék.
Nem sminktetoválási célokra használható keverék!
Ha az Európai Uniós országokban használják, kozmetikai beavatkozásokra nem alkalmas.

Kizárólag szintetikus bőrön való gyakorlásra, vagy technikai célokra használható.

Az európai polgárok védelme érdekében 2022 januárjától a REACH-rendelet a tetoválófestékekben és a sminktetováló festékekben található veszélyes vegyi anyagok ezreit korlátozza.
A korlátozás többek között azokat a vegyi anyagokat érinti, amelyek rákot vagy genetikai mutációkat okoznak, reprodukciót károsító hatást fejtenek ki, illetve bőrszenzibilizáló és -irritáló hatásúak. A cél nem a tetoválási tevékenység betiltása, hanem a tetoválófestékek és a sminktetováló festékek használatának biztonságosabbá tétele.
A korlátozásnak köszönhetően várhatóan csökkenni fognak a tetoválásokhoz és tartós sminkekhez használt festékek miatti krónikus allergiás reakciók és egyéb gyulladásos bőrreakciók. Emellett csökkenhetnek az esetlegesen a festékekben használt vegyi anyagokra visszavezethető súlyosabb hatások is, mint például a rák, illetve a DNS vagy a reprodukciós rendszer károsodása.

Bővebben:
EU REACH INFO
Forrás: ECHA- European Chemicals Agency

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.