Skin Cleanser 50ml • BabilonBeauty

Skin Cleanser 50ml

850Ft

Kategória:

Leírás

Az INKNESS® Skin Cleanser egy permetezhető bőrtisztító, amely a tetoválás területének tisztítására és hidratálására szolgál. 30 másodperc behatási idő után hatékonyan eltávolítja a tesztelt baktériumok 99,9% -át. Hidratáló összetevőinek köszönhetően tiszta és kényelmes érzést nyújt a bőr számára.

Egységár: 15,8 Ft/ml

Felhasználási javaslat:

A tetoválás megkezdése előtt alaposan permetezd be a tisztítandó bőrfelületet az Inkness Skin Cleanser bőrtisztítóval, várj minimum 30 másodpercet, majd körkörös mozdulatokkal töröld szárazra. A folyamatot legalább egyszer ismételd meg.

Az MSZ EN 1276:2010 (visszavont szabvány) és az MSZ EN 1650:2008+A1:2013 (visszavont szabvány) alapján a SKIN CLEANSER for tattoos & piercings 80,0% koncentrációban, 20°C-os hőmérsékleten, 3,0 g/L bovin-albumin terhelés mellett 30 másodperc behatási idő után a Pseudomonas aeruginosa, a Staphylococcus aureus, az Escherichia coli és az Enterococcus hirae mikroorganizmusok élő csíraszámát legalább 5 (lg) nagyságrenddel, a Candida albicans élő csíraszámát és az Aspergillus brasiliensis spóraszámát legalább 4 (lg) nagyságrenddel csökkentette. A SKIN CLEANSER for tattoos & piercings az adott vizsgálati körülmények között 30 másodperc behatási idő után rendelkezik baktériumölő és gombaölő hatással. A vizsgálat a NAH által NAH-1-1009/2019 számon akkreditált Wessling Hungary Kft. független vizsgálólaboratóriumban készült.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.