Amiea Sense sminktetováló készülék

1.300.000Ft

Az Amiea Sense egy szabadalmazott SensiDrive® rendszerrel ellátott intelligens készülék, ami a ma létező összes technikai fejlesztést tartalmazza. Amint csatlakoztatja a kéziegységhez a modult, a készülék felismeri és a sminktetoválási terület és technika kiválasztása után felkínálja a legmegfelelőbb frekvenciát. Erős komputervezérelt készülék. Mezoterápiához is használható.

Leírás

Az Amiea Sense egy szabadalmazott SensiDrive® rendszerrel ellátott intelligens készülék, ami a ma létező összes technikai fejlesztést tartalmazza. Amint csatlakoztatja a kéziegységhez a modult, a készülék felismeri és a sminktetoválási terület és technika kiválasztása után felkínálja a legmegfelelőbb frekvenciát. Erős komputervezérelt készülék. Mezoterápiához is használható.

  • BŐVEBBEN
Amiea
2 funkciós készülék
,,2 in 1,,
Sminktetoválás & Mezoterápia

árgaranciaÁRGARANCIA:  Amennyiben egy másik cégnél, egy új, de ugyanilyen típusú tetováló gépet találsz a nálunk található áraknál olcsóbban, akkor ezt jelezd felénk és a választott tetováló gépet az alacsonyabb áron veheted meg tőlünk.

Fontos, hogy az árgarancia kizárólag akkor érvényes, ha a árkülönbség egyértelműen bizonyítható.
Vigyázat a készüléket hamisítják!  Azonos, vagy nagyon hasonló külsővel számos kínai hamisítvány került a piacra. A hamisítványoknak csupán külleme azonos, minősége és élettartama messze elmarad az eredeti német készülékétől. Amennyiben Ön jó minőségű, német készüléket szeretne vásárolni, kérje a forgalmazótól a gyártói tanúsítványt a készülék eredetének ellenőrzéséhez, és érdeklődjön a szervizelési lehetőségekről!
I. Sminktetoválás funkció
Amiea Sense
 
SZABADALMAZOTT SENSIDRIVE® RENDSZERREL
Felismeri a csatlakoztatott modult
Méri a bőr ellenállását, beállítja a legideálisabb frekvenciát
Rendkívül széles modulválasztékal rendelkezik
A legerősebb kéziegység
Komputervezérlet digitális vezérlőegység
Könnyű, ergonómikus kéziegység
Pontos vonalvezetés, minimális fájdalomérzet
Tökéletesen sterilizálható felület
Kényelmes és egyszerű használat
Extra hosszú élettartam
Precíz, német technológia
2 év garancia
Amiea Sense sminktetováló készülék
sense banner
Az Amiea Sense egy szabadalmazott SensiDrive® rendszerrel ellátott intelligens készülék, ami a ma létező összes technikai fejlesztést tartalmazza. Amint csatlakoztatja a kéziegységhez a modult, a készülék felismeri és a sminktetoválási terület és technika kiválasztása után felkínálja a legmegfelelőbb frekvenciát. Erős komputervezérelt készülék.
Mi is az a SensiDrive® technológia?
A kéziegységbe épített érzékelő méri a bőr ellenállást a tű bőrbehatolása során. A mért adatokat továbbítja a vezérlő egységnek. A vezérlőegység a kapott adatok alapján automatikusan szabályozza a frekvenciát, ha változást érzékel a bőr ellenállásban. Így a készülék mindig a legoptimálisabb frekvencián dolgozik. A SensiDrive® technológia egy védett szabadalom EP 1743673
A kéziegység „Sense” rendszere
A kéziegység Sense rendszere a lelke a forradalmian új technológiának. Egy úgynevezett „SensiDrive” érzékelővel rendelkezik, ami folyamatosan méri és továbbítja az adatokat a vezérlőegységnek. Az Amiea Sense a legerősebb kéziegység az összes Amiea kéziegység közül.
A bőrstruktúra fontos szerepet játszik a sminktetoválásnál. A „sensi drive” funkció a vendég bőrének érzékenységét figyelembe véve dolgozik. Automatikusan a vékonyabb, vagy vastagabb bőr számára is megfelelő erősségű tetoválás végezhető anélkül, hogy a bőr sérülne vagy irritálódna. A funkció 4 fokozatban szabályozható, a ‘-1 és -2’ módokat satírozáshoz használjuk, és finomam pigmentált területet érhetünk el vele, míg a ‘+1 és +2’ módokkal intenzívebb, kontúrokat készíthetünk. A megfelelő funkció kiválasztásával a készülék mindig az optimális sebességtartományban dolgozik.  A tűszúrás sebessége automatikusan szabályozott, hogy a túl mélyre hatolást vagy a bőr felszakítását megakadályozza. Ezáltal a festék teljesen egyenletes mélységben kerül a bőrbe, így vonalaink és a besatírozott területek pigmentáltsága szép egyenletes lesz.
Különlegesen kialakított modul rendszer
Az új „hosszú modulok” a kéziegység 2/3 részét teszik ki, ezzel tökéletes higiéniát biztosítanak, és a legszélesebb modul választékot kínálja.
Amiea Sense sminktetoválás
Letisztult forma, modern design, és tökéletesen sterilizálható felület jellemzi. Speciális elektronikával ellátott, orvosi műszerként szabadalmazott, német precizitással készült, high-tech készülék, mellyel lehetősége nyílik a precíz, biztonságos és minőségi munka elvégzésére. A digitális vezérlőegységgel a sebesség széles skálán, fokozatmentesen változtatható. Kéziegysége könnyű, ergonomikus tervezésű. A biztonsági modulokban, a tű és a tűcsúcs egybe van építve, amely tökéletes higiéniát biztosít, és egyetlen mozdulattal illeszthető a kéziegységhez. A tű mozgása precíz, vibrációmentes, mely pontos vonalvezetést és minimális fájdalomérzettel járó munkát tesz lehetővé. A különböző technikák elvégzéséhez, számos különböző modul áll rendelkezésre. A készülék használata egyszerű és kényelmes, választható lábpedál vagy kézi vezérlés. Élettartama extra hosszú.
 Amiea Sense modul
Biztonsági modulok
Biztonságos, egybeépített tű és tűcsúcs
Vibrációmentes tűmozgás
Könnyű és gyors illeszthetőség
Széles modulválaszték a különböző technikákhoz
Higiénikus, egyesével csomagolt
Steril, egyszer használatos
Azért született meg ez a készülék, hogy megbízható, tökéletes precizitásának köszönhetően az Ön munkáját megkönnyítse, és hozzájáruljon sikereihez. A biztonsági patronos, visszafolyást gátló modulos rendszer egyenletes és biztos eredményt garantál. Számos különböző modul választható a különböző technikák kivitelezéséhez. Letisztult forma és modern design jellemzi a digitális vezérlőegységet, mely gondoskodik a kimagasló precizitásról, hogy Ön teljes egészében a munkájára koncentrálhasson.
Cégünk a termékre – az Európai Uniós jogszabályoknak megfelelően – 2 év garanciát vállal.

 Amiea Sense sminktetoválás
A sminktetoválás technikáját elsajátíthatod 2 modulból álló, 3+3 napos alaptanfolyamunkon. A tanfolyamról bővebb információt a képzéseink menüpontban találsz.

MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEK
II. Mezoterápia funkció
Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.
A MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ RENDSZER BIZTOSÍTJA A SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK SZÁMÁRA, HOGY A FELHÁMON ÁTTÖRVE KÖZVETLENÜL AZ IRHÁBA JUSSANAK. 
 
A KEZELÉS FELFRISSÍTI, ÚJJÁÉLESZTI ÉS MEGFIATALÍTJA A BŐRT.
Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?
A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussnak az  bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?
A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

Meso-Vytal modul          

Miből áll egy MESO-Vytal kezelés?
Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló)
A kezelés első lépéseként –  az arc letisztítása után –  a Dr. Rimpler AHA gyümölcssavas szérumát használjuk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk.
A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük.
A kezelés befejezéseként a  Dr. Rimpler bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.
Miben különbözik a MESO-Vytal rendszer a hagyományos mezoterápiás módszerektől (pl.:dermaroller)?
Sokan durva, elavult módszereket alkalmaznak, annak reményében, hogy fokozzák a kollagénszintézist, vagy segítsék az ápoló készítmények bőrbe jutását. Ez nem csak hatástalan, de káros is. Megsérti a bőrt, mivel a tű túl vastag és túl mélyen a bőrbe hatolva roncsolja az irhát. Néha még maradandó sérülést is okoz a hajszálvérereken (telangiectasia a vérerek krónikus kitágulása). Gyakran a rossz minőségű szolgáltatást, olcsó kézi eszközzel és minimális, vagy teljesen hiányos szaktudással végzik. A dermaroller több vendégen való alkalmazása – a tökéletes sterilitás hiánya miatt – szintén megkérdőjelezhető.
A MESO-Vytal modulokban a tűk nagyon vékonyak és roppant precíz kiképzésűek. A megfelelő mélységig, csak éppen a szaruréteg alá hatolnak be, ahol a hatóanyagokra szükség van. A MESO-Vytal modulok sterilizált,  klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk fel!
Az Amiea MESO-Vytal hatása a bőrön a fiatalító kezelés után
Meso-Vytal Hyaluron feltöltés

A bőr állapota a kezelés előtt és után

Meso-Vytal bőr előtte     Meso-Vytal bőr utána

A szem körüli szarkalábak láthatóan eltünnek

Meso-Vytal szem előtte   Meso-Vytal szem utána

 

3 KÜLÖNBÖZŐ HATÓANYAGKONCENTRÁCIÓ A KÜLÖNBÖZŐ BŐRTÍPUSOK SZÁMÁRA

Meso-Vytal hatóanyagok

ANTIOXIDÁNS KEZELÉS
A MESO-Vytal FRESH a vitaminok, Q10 és aminosavak kifinomult kompozíciója. Kifejezetten a fiatal bőr igényeihez igazodik. Azonnal ellátja a bőrt esszenciális tápanyagokkal. A Vitaminok és a  Q10 úgy hat a bőrre, mint egy frissítő bomba. A vitaminok természetes antioxidánsok. Az E-vitamin erősíti a bőr természetes védőfunkcióját a környezeti hatásokkal szemben és csökkenti az öregedés látható jeleit. A vitaminok egy hatékony kombinációja, a Q10 és az aminosavak által alkotott tökéletes anti-aging koktél, amely sarokba szorítja a káros hatásokat. Hatására a bőr sima és rugalmas lesz. Rendelkezik mindennel, ami általában hiányzik a napi arcápolásból.
TÁPLÁLÓ KEZELÉS
A MESO-Vytal PURE védiés tartósan táplálja a bőrt. A válogatott aminosavak, a  szójabab és yam gyökér kivonat biztosít mindent, amire a fáradt és dehidratált bőrsejteknek szüksége lehet. Az természet legjobb receptjeit figyelembe véve készült. A készítmény a gondosan válogatott, természetes alapanyagokból teremt kellemes és hosszantartó SPA hatást. A MESO-Vytal PURE támogatja a bőr saját ellenállóképességét a kiszáradással és a gyulladásokkal szemben. Még az érzékeny bőr is láthatóan erősebbé, egészségesebbé és simábbá válik. Regenerálja a fakó, fáradt, dehidratált bőrt. Életet lehet a bőrbe!
FIATALÍTÓ KEZELÉS
MESO-Vytal MED hyaluronsavval és peptidekkel csökkenti a ráncokat és serkenti a kollagéntermelést. Az élettel és nedvességgel teli, tartósan szép bőrért. A nagy mennyiségű hyaluronsavat tartalmazó MESO-Vytal MED növeli a bőrsejtek nedvességtartalmát és rugalmassá teszi a bőrt. A bőr azonnal, láthatóan és érezhetően fiatalabb, frissebb és hidratáltabb lesz. Összetevői hatásosan csökkentik a mimikai a ráncok és vonalak kialakulását.
HATÉKONY ÉS KÍMÉLETES
A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a Meso-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A Meso-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.
ÉLETRE KELTI ÉS MEGFIATALÍTJA A BŐRT!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.