6D Volume tanfolyam

Oktató neve: Papp Mária Babi kozmetikus mester, sminktetováló, gyakorlati oktató, AMIEA 2019 sminktetováló nagykövete

Képzés helyszíne: Babilon Beauty (Nyíregyháza, Kálvin tér 8.)

Képzés díja: 45.000 Ft

Jelentkezési határidő: Egy visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Jelentkező adatai

14 + 9 =

Információk a képzésről

SZEMPILLAÉPÍTŐ HALADÓ TANFOLYAM
2-6, SZÁLAS DÚSÍTÓ TECHNIKÁK, ÍVEK KOMBINÁLÁSA

Ajánljuk azoknak a szakembereknek, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szempilla hosszabbítás alaptechnikáját. Kizárólag ilyen jellegű előképzettséggel végezhető el a tanfolyam.

A sűrítő technikákról
A vendégek növekvő igénye a még sűrűbb és látványosabb szempillák iránt életre hívta és gyorsan elterjesztette a különböző szempilla sűrítő technikákat. Ezekre a technikákra sokféle néven hivatkoznak a nemzetközi anyagokban. Megtalálhatjuk 2D, 3D, haladó, volume, vagy dúsító, sűrítő technikaként is. A lényege, hogy az alaptechnikában már megszokott 1 szál szempilla helyett 2, illetve 3 szál szempillát helyezünk fel egyenként 1-1 természetes szempillára. Használhatunk hozzá különböző vastagságú és hosszúságú, illetve íveltségű szálakat is, egyre népszerűbbek az íveltebb C, illetve D ívű szempillák.

Az oktatásról
A képzésen az elméleti ismeretek elsajátítása után hozott modellen folyik a munka.

Résztvevők száma : 2-3 fő

A tanfolyam kezdése 08.00,a vendégnek (modellnek) 09.00-re kell megérkeznie.

A modellről

Modell bárki lehet, akit Ön szeretne megajándékozni egy szép épített szempillával. Jó, ha a választott személy szeme nem túl érzékeny, mert az első alkalommal lényegesen tovább tart az eljárás és a felhasznált anyagok ilyen hosszú idő alatt irritálóak lehetnek. Azt tanácsoljuk, hogy modellje legyen türelmes, míg a szempilláját építi. Az ideális szempilla modell viszonylag vastag, hosszú szempillákkal rendelkezik. Szemét nyugodtan csukva tudja tartani 3-4 órán keresztül. Fontos, hogy ne legyen allergiás a szempilla ragasztóra! Általános allergia ebben az esetben nem szerencsés, ugyanis, ha könnyezik a szeme, nem lesz tartós az applikált pilla.

 

Kizáró tényezők
Szemműtét előtt
Szemműtét után 3-6 hónapig
Szembetegségek
Szemtetoválás után 1 hónapig
Klausztrofóbia
Nyitott szem
Allergia

A tanfolyam díja
45.000 Ft, amely tartalmaz egy prémium volume tálcás mix műszempillát, illetve 1 db Prémium volume csipeszt.

A képzésen biztosítjuk a felhasznált anyagokat. ragasztó, alátét, műszempilla)
Valamint megvásárolható a sűrítő technikához megfelelő 0,07-es és 0,10-es vastagságú különböző íveltségű tálcás szempillák és ragasztók, illetve minden egyéb kiegészítő termék, ami a szempillaépítéshez szükséges.

A válogató csipeszét mindenki hozza magával.