Sminktetoválás

A sminktetoválás készítésekor az arc harmónikus szépségének megteremtésére törekszem.

Hangsúlyossá tehetjük a szemöldök, szem és száj területét, az arc karakteréhez illeszkedő formával és a bőr tónusához valamint a vendég ízlésvilágához illeszkedő színnel.

A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül!!

A szakmai fejlődést nagyon fontosnak tartom, folyamatosan képzem magam, minden alkalmat megragadok, hogy újat tanulhassak. 

A sminktetoválás készítéséhez az AMIEA LINELLE SUPREME készüléket használom, mely német precizitással készült, speciális elektronikával ellátott, orvosi műszerként szabadalmazott high-tech készülék.

                                                                                      

A festékek az AMIEA ORGANIKUS festékei teljes mértékben vas-oxid mentesek. Megalkotásukban orvosok, egészségügyi szakértők, vegyészek és a felhasználók is részt vettek,hogy a legmagasabb igényeket kielégítő,kiváló minőségű, biztonságos festékek készülhessenek.

                                                                                               

SMINKTETOVÁLÁS TERÜLETEI

Szemöldöktetoválás

A szemöldök formája és szine meghatározó az arc karakterében és harmóniájában. Egy jól megválasztott szín és forma széppé, fiatalossá teheti az arcot. Egy előnytelen szemöldök negatív figyelemfelkeltést eredményez!

Satírozott szemöldöktetoválás:

A legfeltűnőbb technika, amellyel teljesen besatírozzuk a megrajzolt formát. A karakteresebb szemöldök kedvelőinek ajánlott.

 

Púderes hatású szemöldöktetoválás:

2016. év legújabb trendje a sminktetoválás területén.Nincs körberajzolt hatás, finom szinátmenettel készül, gyógyulás után természetes sminkelt szemöldök hatását kelti!

Régi elhalványult tetoválások korrigálására  is alkalmas.

 

Szálas szemöldöktetoválás:

A tetoválás nagyon vékony szálakból áll, melynek szálrendezése követi a szemöldök természetes növekedési irányát. A szálak gyógyulás után sem mosódnak el!

Azoknak ajánlott akik a természetesség hívei, de elégedetlenek szemöldökükkel.

MIcroblading vagy Japán tetoválás

Kézi technika mellyel az eredetihez megtévesztésig hasonlíó szemöldökszálakat karcolunk a bőrbe. Pótolhatóak a hiányzó kikopott szemöldökszőrök, a rosszul kiszedett forma korrigálható!

Észrevehetetlen a gyanútlan szemlélődőnek, hogy sminktetoválás történt!

Mivel kifinomult természetes technika tartóssága 1-1,5 év !