Lézeres tetoválás eltávolítás Picosure géppel

 

A mai kor igénye, hogy sokan szabadulni szeretnének a régi elrontott, divatjamúlt , vagy éppen csak nem esztétikus tetoválásaiktól legyen az az arcán vagy a testén.

Sok hölgy hozott rossz döntést amikor testtetoválóhoz fordult és a tartósság reményében kért szemöldöktetoválást vagy szájkontúrt. Sajnos ezek a testtetoválófestékkel készült munkák tényleg végleg ottmaradnak a bőrben elszineződve, kékesen zöldesen elcsúnyítva viselőjük arcát! Hangsúlyozom a testtetoválók általam elismert művészek akik gyönyörű ábrákat, motívumokat tudnak készíteni DE  a női arcon való munka nem az Ő szakterületük! A sminktetoválás készítése KOZMETIKUS végzettséghez kötött Magyarországon!  Sminktetoválással ezeken a munkákon sajnos változtatni nem lehet bármennyire is szeretnénk, egyetlen jól bevált módja a PICOSURE lézeres tetoválás eltávolítás!

Akkor is a tetoválás eltávolítás a legjobb megoldás, ha smiktetoválásunk van, de új formát és színt szeretnénk. A régi vékony szürkés tetoválások megvastagítása sem működik, hiszen ha a régi szín a bőrben marad hiába tetoválunk szép új barna színnel a megvastagított rész mindíg más színű lesz! ( Hétköznapi példa de jól szemlélteti a lehetőséget: egy szürke -fehér csíkos nadrágot befestünk barnára....... Soha nem lesz egységesen szép barna mert a szürke csíkokat szürkés-barnára fogja a fehér csíkok lesznek szép barnák. Sajnos ez történik a bőrben is: a régi tetováláson mindig szürkésbarna lesz a szín, a rávastagított rész lesz csak barna. Sok ilyen munkát láttam, a szakembereket a jószándék vezette mert segíteni próbáltak, de a végén mindenki csalódott volt, a vendég mert fizetett érte és mégsem kapta a várt eredményt , a sminktetováló is, mert dolgozott vele és mégis elégedettlen a vendége , és ha a munkájára néz őt sem tölti el büszkeség pedig mindent megtett.Ilyen estekben fontos a felelősségteljes döntés és a hosszútávra tervezés, megszabadulni a régi rossztól, van már lehetőségünk kiradírozni és újat tervezni!​

A lézeres kezelés elvi alapja:

A lézerfény nagy energiájú fénysugár ami akadály nélkül hatol át a világos bőrön, a sötét színű tetováló festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelődik. 

 A Picosure technológiáról

A picosure technológia az extra rövid pulzushossznak köszönhetően, nagyságrendekkel nagyobb csúcsteljesítmény leadására képes mint a régebbi típusú lézerek amelyek elsősorban hőenergiát használtak a pigmentszemcsék szétrobbantására( fototermikus hatás)a Picosure egy intenzívebb mechanikai lökéshullámot hoz létre( fotomechanikai vagyakusztikus hatás)  Ez a kisebb méretű pigment részecskéket is piciny, apró darabokra porítja, amelyek  gyorsabban ki tudnak ürülni a szervezetből természetes úton., az immunrendszer számára könnyebben hozzáférhetőek.  A tetoválás halványodása sokkal gyorsabb a bőrsérülés minimális .

-Kiváló eredményességgel alkalmazható bármilyen színű és típusú tetoválás eltávolításánál, még olyan esetekben is, amikor a  hagyományos technológiás lézerekkel biztonságosan végzett kezelések legfeljebb a tetoválás elhalványítását érték el,.

-A forradalmian új technológiának köszönhetően a legérzékenyebb bőrű páciensek is megoldást találhatnak speciális pigmentproblémáikra, vagy megunt tetoválásuk eltávolítására.

A kezelések száma feleződik, a regenerálódási idő jelentősen rövidül, elkerülhető a bőrsérülés és hegesedés!

 

PICOSURE Lézeres sminktetoválás eltávolítás árak:

PICOSURE Lézeres tetoválás eltávolítás árak:

PICOSURE LÉZERES SZEMÖLDÖK ELTÁVOLÍTÓ KIS csomag (sminktetováló festék esetében) : Korlátlan lézeres szemöldök tetoválás eltávolító kezelés

Papp Mária(Babi) által készített új, szemöldöktetoválás szabadon választott technikával+ ingyenes korrekció 69.000,- Ft 

 

PICOSURE LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÓ NAGY csomag (testtetováló festék esetében) : Korlátlan lézeres szemöldök tetoválás eltávolító kezelés

Papp Mária(Babi) által készített új, szemöldöktetoválás szabadon választható technikával+ingyenes korrekció 79.000,- Ft 

 

Természetesen egyéni árajánlat is kérhető, ha valaki több mindent szeretne egyszerre eltávolítani, vagy eltérne az igénye az itt felsoroltaktól!

--------------------------------------------------------Előzetes konzultáció és próba lövés minden esetben!!! Melynek ára:DÍJMENTES---------------------------------------------------

Időpont kérés konzultációhoz az alábbi elérhetőségeinken:

 Tel:  06209100870-s számon

email címünkön: parkmob8@gmail.com 

 Babilon Beauty facebook oldalon lehetséges vagy személyes a szalonunkban 4400 Nyíregyháza Kálvin Tér 8.sz.alatt.