Rólunk

Papp Mária Babi vagyok

kozmetikus mester, gyakorlati oktató, sminktetováló, szempillaépítő, az 2019-es év Amiea sminktetováló nagykövete.

2000-ben tettem le a kozmetikus mestervizsgát és ugyanebben az évben tanultam meg a sminktetoválást.

2012.-ben végeztem a Nyugat-Magyarországi Egyetem gyakorlati oktató szakán. Fontosnak tartom, hogy aki oktatással, képzéssel foglalkozik megfelelő végzettséggel képzettséggel tegye  mert nagy felelősség terheli.

A kozmetika és a sminktetoválás mellett az oktatás mindig fontos szerepet töltött be az életemben. kilenc éven át vettem részt az iskolarendszerű kozmetikusképzésben, és vizsgáztatásban. Mindig örömmel és lelkesedéssel töltött el az oktatás, átadni minnél többet a tudásomból és megfűszerezni az oktatási anyagot saját tapasztalataimmal!

Az utóbbi években végzett kozmetikusoknak tartok továbbképző tanfolyamokat saját oktatótermünkben egyéni és kiscsoportos beosztással!

Szakmai pályafutásom alatt folyamatosan és nagyon lelkesen mindig tanultam valamit. Az utóbbi években a sminktetoválás vált igazi szenvedéllyé. Több magyar oktató továbbképzése után lehetőségem volt külföldi oktatók mesterképzésein is részt venni. Egy israeli és három orosz mester volt(Marika Huhashvili, Alina Soloveva, Elena Nikora és Ksenia Generalova) akiknek a munkája, mesterképzése nagy előrelépést hozott a karrieremben.

2018 szeptemberében a párom benevezett egy versenyre amit az AMIEA cég hirdetett smimktetoválóknak. A felhívásra a világ 30 országából közel 500 sminktetováló jelentkezett! Az első válogatón 198-an jutottunk tovább, akiknek elindult egy 2 hónapon át tartó kihivás a social médiában. A hét tagú zsűri utasításait követve posztoltunk a facebookon, instagrammon, bemutattuk a munkáinkat, szalonunkat, mindennapjainkat és ezekre a posztokra pontokat kaptunk.

Az összesítés, eredményhirdetés 2018.dec. 17-én volt, ahol legnagyobb örömömre a 17 Amiea nagykövet egyikének választottak!!

Újabb feladatok és kihivások várnak rám és közben rendületlenül :

Törekszem a minőségre amit adni érdemes,

csak úgy adni ahogy kapni szeretném!

 

.

Cselószki Norbert vagyok , az Iceracing08 kft. ügyvezetője valamint az AMIEA,Goldeneye  a 2M BEAUTY  Sz.Sz.B. megyei hivatalos képviselője.

Lehet meglepő férfiúi mivoltomra nézve,de mindig is érdekelt a kémia,az anyagok,miként és hogyan dolgoznak,érik el a rendeltetésre szánt végeredményt. . Saját oktatóstúdióval rendelkezünk. Mind a műkörmös, mind a kozmetikai kereskedelemben és az oktatásban a maximumra törekszem.Egy cég azt mondta egyszer nekem legjobb másodiknak kell lenni, a legjobb második nem létezik az én hitvallásomban. Az ember ha elkezd valamit vagy maximálisan vagy inkább sehogyan ne tegye! Mindig a maximumra törekszem,és ezt megkövetelem a körülöttem dolgozóktól is.

„A tökéletesség iránti igyekezet az egyetlen valódi elégedettség”