6D Volume tanfolyam

Jelentkezem!

Jelentkező adatai

Oktató neve: Papp Mária (Babi) kozmetikus mester,gyakorlati oktató

Képzés helyszíne: Babilon Cosmetics 4400 Nyíregyháza, Kálvin tér 8

Képzés díja: 40 000 ft

Jelentkezési határidő: Egy vissza igazoló e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőket!A parkmob8@gmail.com e-mail címünkről

SZEMPILLAÉPÍTŐ HALADÓ TANFOLYAM
2-6, SZÁLAS DÚSÍTÓ TECHNIKÁK, ÍVEK KOMBINÁLÁSA, 


Ajánljuk azoknak a szakembereknek, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szempilla hosszabbítás alaptechnikáját.  Kizárólag ilyen jellegű előképzettséggel végezhető el a tanfolyam.
 

A sűrítő technikákról

A vendégek növekvő igénye a még sűrűbb és látványosabb szempillák iránt életre hívta és gyorsan elterjesztette a különböző szempilla sűrítő technikákat. Ezekre a technikákra sokféle néven hivatkoznak a nemzetközi anyagokban. Megtalálhatjuk 2D, 3D, haladó, volume, vagy dúsító, sűrítő technikaként is. A lényege, hogy az alaptechnikában már megszokott 1 szál szempilla helyett 2, illetve 3 szál szempillát helyezünk fel egyenként 1-1 természetes szempillára. Használhatunk hozzá különböző vastagságú és hosszúságú, illetve íveltségű szálakat is. egyre népszerűbbek az íveltebb C, illetve D ívű szempillák.
 

Az oktatásról

 A képzésen az elméleti ismeretek elsajátítása után hozott modellen folyik a munka.

Résztvevók száma : 2-3 fő

A tanfolyam kezdése 08.00h,a vendégnek(modellnek) 09.00.h-ra kell megérkeznie.!!!!!!!!!!!

A modellről

Modell bárki lehet, akit Ön szeretne megajándékozni egy szép épített szempillával. Jó, ha a választott személy szeme nem túl érzékeny, mert az első alkalommal lényegesen tovább tart az eljárás és a felhasznált anyagok ilyen hosszú idő alatt irritálóak lehetnek.  Azt tanácsoljuk, hogy modellje legyen türelmes, míg a szempilláját építi. Az ideális szempilla modell viszonylag vastag, hosszú szempillákkal rendelkezik. Szemét nyugodtan csukva tudja tartani 3-4 órán keresztül. Fontos, hogy ne legyen allergiás a szempilla ragasztóra! Általános allergia ebben az esetben nem szerencsés, ugyanis, ha könnyezik a szeme, nem lesz tartós az applikált pilla.

 

Kizáró tényezők

 

A tanfolyam díja

38.000 ft  Amely tartalmaz egy prémium volume tálcás mix műszempillát,illetve 1db. Prémium volume csipeszt!!!!

A képzésen biztosítjuk a felhasznált anyagokat.(ragasztó,alátét,műszempilla)! 
Valamint megvásárolható a sűrítő technikához megfelelő 0,07-es és 0,10-es vastagságú különböző íveltségű tálcás szempillák és ragasztók, illetve minden egyéb kiegészítő termék, ami a szempillaépítéshez szükséges.

A válogató csipeszét mindenki hozza magával!!